ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η Αιμιλία Κακουριώτη είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MArch in Urban Building, Glasgow School of Art. Έχει εργασθεί ως βοηθός σκηνογράφου-  ενδυματολόγου σε παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο Θέατρο toy Νέου Κόσμου. Σχεδίασε τα σκηνικά και τα κοστούμια στις παραστάσεις Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Αγγελικής Γκιργκινούδη και Κάποιος θα’ρθει  του John Fosse της Ευαγγελίας Θαλασσινή. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής Ομάδας CMD, με την οποία έχει ανεβάσει την παράσταση Ανάποδη Κλωστή – Το παραμύθι στο θέατρο Άσκηση.  Έχει συμμετάσχει ως performer στην παράσταση της Ομάδας BLITZ, Cinemascope στο BIOS. Παράλληλα, συνεχίζει να εργάζεται ως αρχιτέκτονας στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Γιακουμάκης, γνωστός και ως Aiora, γεννήθηκε στα Χανιά το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικής Μουσικής του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο της δισκογραφίας με διεθνείς συνεργασίες, όπως αυτή με τον I awake, και έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως συνθέτης και μουσικός παραγωγός.

Η Κατερίνα Μαραγκουδάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε διεύθυνση φωτογραφίας σε κινηματογραφικές σχολές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Αυστραλίας. Από το 1990 εργάζεται ως διευθύντρια φωτογραφίας σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους -για πολλές από τις οποίες έχει βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ, όπως της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Αλεξάνδρειας κ.ά.- καθώς επίσης για την τηλεόραση σε ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά και σειρές. Από το 1992 έχει αναλάβει το σχεδιασμό των φωτισμών σε πάνω από 200 θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικές παραστάσεις και χοροθέατρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Καστανάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Απόφοιτος της Σχολής Σκηνοθεσίας ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ΝΕW YORK COLLEGE. Έχει εργαστεί στον τομέα του θεάτρου και του κινηματογράφου σε μικρού και μεγάλου μήκους ως βοηθός σκηνοθέτη. Ζει κι εργάζεται στην Αθήνα ως σκηνοθέτης κι ως μαθηματικός.

Η Ροζαλί Σινοπούλου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, 1977. Είναι διδάκτορας Συγκριτικής Λογοτεχνίας και Δραματολογίας. Ερευνητικά, ασχολείται συστηματικά με την ιστορία και θεωρία της λογοτεχνίας και του θεάτρου, το μύθο και το φανταστικό. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και κείμενά της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και συλλογικούς τόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μεταφράστρια και επιμελήτρια εκδόσεων.

Ο Βασίλης Βούζας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος γραφιστικής του ΑΚΤΟ και εργάζεται στην εταιρία Sticky ως γραφίστας και σχεδιαστής της έντυπης επικοινωνίας της εταιρίας. Σχεδιάζει και εικονογραφεί αφίσες κυρίως για μουσικά event και θεατρικές παραστάσεις.

Advertisements

Απαντηση

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s